Ingredients 1 pound Spaghetti or Linguine, uncooked 12 ounces flank steak (12 to 16 ounces), cut on diagonal into thin strips (across the grain of the meat) 1/3 cup low-sodium soy sauce 1 red bell pepper, halved and sliced 2 carrots, sliced into 1/4-inch round 2 bunches scallions, sliced Directions 1. Prepare pasta according to package directions; drain. 2. In a non-stick skillet, saut้ the flank steak over high heat. If it begins to stick, add a little soy sauce, one tablespoon at a time. When the steak is cooked through, reduce the heat to medium-low and add the soy sauce, red bell pepper, carrots and scallions. Increase heat to medium-high and cook three minutes. Toss with pasta and serve. |
cradit : http://www.horapa.com/content.php?Category=English&No=319 |
google search
i'm a flirt
วันศุกร์ที่ 24 สิงหาคม พ.ศ. 2550
Japanese Pasta
สมัครสมาชิก:
ส่งความคิดเห็น (Atom)
ไม่มีความคิดเห็น:
แสดงความคิดเห็น